Çan Fen Lisesi

Telefon : (02864161201 Kurum )
WEB https://canfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. DR.HACI İBRAHİM BODUR CAD. ÇAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 92 İÇ KAPI NO 1 ÇAN / ÇANAKKALE
VİZYON : Çanakkale Eğitiminde, Çanakkale ruhuna sahip, Gülen yüzlerle Mutlu bir gelecek için yarışmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 24 Kasım Konulu Kompozisyon Yarışması 2. olduk.

Yabancı Dil : Almanca, İngilizce
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 dakika.
Kontenjan Bilgileri : Her yıl 60 yeni öğrenci LGS sınavı ile alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : %100
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Futbol, Bocce, Koşu, Dart, Basketbol, Hentbol