ÇANAKKALE / ÇAN - Çan Fen Lisesi

Ara

Okulumuz Mikrobiyoloji Kulübünün düzenlediği "İnovasyon" konulu seminer öğrencilerimizin katılımıyla Çan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılmıştır.

Ara

Okulumuzun düzenlediği meslek tanıtım günleri kapsamında hukuk mezunu olan avukat, savcı ve hakim mesleklerinde çalışanlar, okulumuz öğrencileriyle söyleşi yapıp soruları cevaplandırdılar.

Ara

Voleybol Genç B kız takımımız Kız Meslek Lisesi´ni 2-1 lik setlerle yenerek ilçe birincisi oldu. Emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Ara

Voleybol Genç Erkek A Ç.A.L. 3-2 setlerle yendi.

Gençler B kız voleybol takımımız Ç.A.L. 2-0 yendi

Kas

Çanakkale´de düzenlenen TroyMUN 2017 etkinliğine okulumuz öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Sevil Encür rehberliğinde katılmış ve okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal etmesinin 79. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı´nın 94 yılı okulumuzun da katıldığı Atatürk Şehir Meydanındaki programla kutlandı.

Ekm

Okul Aile Birliği Yıllık olağan genel kurulu Çan Termal Otel İnci Salonunda yapıldı. Toplantıda kurul üyeleri seçildi ve bütçe belirlendi.

Ekm

Yerinde Eğitim ilkemiz gereği 21 eylülde 11. Sınıf öğrencilerimizle Çan 18 Mart Termik Elektrik Santraline bir eğitim gezisi düzenledik.

Ekm

Okulumuz gezi kulübü öğretmenleri Dilek Pala ve Sevil Encür´ün planladığı Ankara´daki çeşitli üniversitelere gezi düzenlenmiştir.

Ekm

Çan Belediyesi Akıllı E-Dershane belediye başkanı Abdurrahman Kuzu tarafından okulumuz öğrencilerine hediye edilmiştir. Teşekkür ederiz.

Ders programı 2 Ekim 2017

Eyl

Okulumuz; Edebiyat öğretmenlerimiz Birsel Çelik ve İsmail Barış´ın hazırladığı programla 2017-2018 eğitim öğretim dönemine başlamıştır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.