ÇANAKKALE / ÇAN - Çan Fen Lisesi

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı seçmeli ders dilekçesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuz Genç A ve Genç B voleybol takımları il genelinde 3. olmuşlardır. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devamı diler; başta beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Aygel olmak üzere desteğini esirgemeyen idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Voleybol takımları erkek  A ve B  ilçede grup birincisi olarak il finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Gençlerimize finalde başarılar diliyoruz.

Ara

Belediye başkanımız Abdurrahman KUZU okulumuza çeşitli müzik aletleri desteğinde bulunmuştur. Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Tüm emniyet teşkilatına Emniyet Müdürlüğümüz nezdinde taziyelerimizi ilettik. Hainlerin birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını, vatanı için milletinin huzuru için canı pahasına gece gündüz çalışan polislerimizin yanında olduğunu ilettik.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü 12. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı program ve okulumuz idaresinin yaptığı resepsiyon; okulumuz öğrencileri, personeli, okul aile birliğinin katılımı ile kutlanmıştır. Ayrıca kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencimiz Kader Yürük tebrik edilmiştir.

Kas

Belediye başkanı Abdurrahman Kuzu Okulumuzdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik etti ve personelimizle sohbet etti.

Kas

Okulumuz edebiyat öğretmenleri İsmail Barış ve Birsel Çelik´in hazırladığı; okul öğrencilerimizin sunduğu tören Nadir Pazarcıbaşı salonunda gösterilmiştir.

Kas

Okulumuzda; İsmail Barış ve Birsel Çelik´in rehberliğinde; öğrencilerimiz 10 Kasım Duvar gazetesi ve sergi hazırladı.

Kas

Okul müdürümüz Murat Karagöz atletizm ve masa tenisinde derece alan öğrencilerimizi tebrik etti ve hediyelerini verdi.

Kas

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına katıldı.

Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı

İstanbul ilindeki çeşitli üniversitelere gezi düzenlenmiştir.

10. sınıflar 1. dönem okunması zorunlu olan kitapları zevkle okuyor

15 Temmuz Demokrasi Haftası Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni